• Qui som

  La Font de Mimir, a la mitologia escandinava, és la font de la memòria, de tota saviesa i enginy que neix de les arrels de la sagrada freixa Yggdrasill.

  Per obtenir la seva llegendària saviesa, Odin va visitar la font i va demanar al gegant que la custodiava, en Mimir, que li deixés beure un glop de les seves aigües. El gegant, coneixedor del valor d’ allò que li demanava, el va rebutjar, a no ser que Odin li donés un dels seus ulls. El déu va acceptar i li va donar un ull, que Mimir va enfonsar a les profunditats de la font...

  La nostra llibreria no pretén ser una font de saviesa, no, però si una petita deu per la gent del nostre entorn. Som una llibreria de barri, amb vocació de servir al barri, i no només com a punt de venda de llibres sino també com a dinamitzador cultural.

  Volem ser un comerç proper on el client es senti “com a casa”, primant la qualitat del servei i el tracte personal i personalitzat. Com som una llibreria “jove”, pretenem ser dinàmics i adaptar el nostre servei i els nostres continguts a les necessitats i demandes dels nostres clients. 

  Com a llibreria generalista, no tenim cap especialitat, tot i que la part infantil és la que cuidem més, ja que volem atraure sobre tot al públic infantil i juvenil amb l’ objectiu de fer-los créixer el gust per a la lectura.

  Donem molta importància a la nostra agenda d’ activitats. Oferim tallers tan per adults com per nens, clubs de lectura, conta-contes i presentacions de llibres, donant oportunitat a “no tan coneguts” autors locals de presentar les seves obres. Amb aquesta idea de fer barri, intentem tenir una col·laboració constant amb la Biblioteca i amb el Centre Cívic del barri. 

  També participem d’ activitats del districte, del Consorci de Normalització lingüística i l’ Ajuntament. En definitiva, tot el que sigui necessari per convertir la nostra llibreria en un lloc habitual per la gent del barri que tingui certes inquietuds culturals, sobretot les relacionades amb el món del llibre i de la literatura.

  AH, i no patiu, per gaudir dels coneixements de la nostra font, nosaltres no us demanarem cap ull !!!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto